Pozor na motorku


V poslední době slýchám, že motorky jsou velice oblíbené. Že každý druhý člověk by chtěl jezdit na motorce. Tohle je sice pěkné, ale také si musíte uvědomit, že motorka není jenom tak. Že na motorce musíte umět jezdit. Všichni víme, že motorky jsou také někdy opravdu hodně nebezpečné. A to hlavně pro ty lidi, kteří třeba chtějí machrovat na motorce anebo jestli se velice rychle na motorce pohybují. Nebo pro takové lidi, kteří si chtějí na rychlé motorce něco dokázat. Tohle není úplně ta nejvhodnější volba. A špatné také je, že pokud se s někým pohádáte nebo rozhádáte nebo jste naštvaní a jedete na motorce.

Na motorce jezdí mnoho lidí.

To potom znamená, že ve většině případů pojedete také hodně rychle. A tohle vůbec není dobře. Proto jsem si řekla, že není na škodu, když vy vlastně na motorce budete jezdit pouze jenom, když budete v klidu, když se s nikým nepohádáte anebo když nebudete rozhádaní anebo nešťastní, protože potom budete mít plnou hlavu všelijakých myšlenek nebo vzpomínek. A to potom samozřejmě na rychlé motorce nedopadá dobře. Taky bych chtěla zmínit, že byste neměli jezdit na motorce, když je venku třeba námraza anebo hodně prší. Myslím si, že každý motorkář tohle ví.

Máte také motorku?

Že tohle je opravdu zbytečné zmiňovat, ale všichni víme, že opakování je matka moudrosti. Takže pokud je venku opravdu hodně škaredé počasí, tak motorku nechte doma. Jeďte autobusem nebo vlakem anebo využijte svoje auto. Já vím, že třeba někdo nemá automobil a má jenom motorku. Ale přece to neznamená, že se na motorce musíte zmrzačit nebo přizabít. Jenom kvůli tomu, že nechcete jet autobusem. Proto je nejlepší, když dáte přednost městské hromadné dopravy nebo automobilu. Když je venku špatné počasí. Protože automobil je přeci více bezpečnější, má lepší pneumatiky než třeba nějaká motorka. A co máte doma vy? Motorku nebo auto nebo máte obojí?